28ste Antoni van Leeuwenhoek-symposium op 15 juni 2023

Personal details

Beroeps- en patientenverenigingen

Verpleegkundigen en paramedici die geregistreerd staan in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en/of Kwaliteitsregister Paramedici dienen hieronder het 11-cijferig BIG-nummer/KP-nummer en de geboortenaam (meisjesnaam) in te voeren om in aanmerking te komen voor de accreditatiepunten.
Klik hieronder het juiste register aan waar je staat geregistreerd, zodat de punten zullen worden toegevoegd aan jouw digitale portfolio.

Bewijs van deelname

Een bewijs van deelname wordt niet meer standaard verstrekt, omdat registratie ten behoeve van accreditatie digitaal plaatsvindt in PE-online. Als je een certificaat wilt ontvangen, dan kan dit digitaal aangevraagd worden (na het symposium). Stuur dan een e-mail met je verzoek naar oncologieinperspectief@nki.nl.

Dieetwensen

Ochtendsessies

Hieronder kan je jouw voorkeur aangeven welke sessies je wilt volgen tijdens het ochtend programma.
Er zijn twee rondes in de ochtend. Hieronder kan je kiezen welke sessies je wilt volgen tijdens de eerste en de tweede ronde.

Middagsessies

Hieronder kan je jouw voorkeur aangeven welke sessies je wilt volgen tijdens het middag programma.
Er zijn twee rondes in de middag. Hieronder kan je kiezen welke sessies je wilt volgen tijdens de eerste en de tweede ronde.
De indeling in de sessies vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen. Bij schriftelijke annulering tot 1 mei 2023 wordt € 20,= administratiekosten in rekening gebracht. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats, maar is de inschrijving wel overdraagbaar. Door het invullen en versturen van dit formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals vermeld.

Payment

  195.00
   

Event information

Information

Op donderdag 15 juni 2023 vindt het symposium 'Oncologie in perspectief – Visie op de toekomst van de oncologie' plaats. Hét symposium over de ontwikkelingen in de oncologische zorg voor (oncologie) verpleegkundigen en paramedici.

Date

Donderdag 15 juni 2023

Location

Theater/Congrescentrum De Meervaart
Meer en Vaart 300
Amsterdam-Osdorp

Contact

Renske Muns-de Jong Adviseur Symposia & Congressen 020 512 1543